Contactgegevens

Een elektronisch beveiligingssysteem heeft als doel een (poging tot) inbraak of beginnende brand in een vroeg stadium te signaleren. Via alarmgevers en door- melding naar een meldkamer wordt een signaal gegeven zodat actie kan worden ondernomen.

Het scala elektronische beveiligingsmaatregelen is bijna onbeperkt. Tril-, infrarood-, radar- of bewegingsdetectie, magneetcontacten, brand- en glasbreukmelders, diverse alarmgevers; de producten zijn zeer innovatief, het aanbod is groot en de keus en montage is daarom voor alles een kwestie van inzicht, ervaring en vakmanschap. Even doordenken en DVT Beveiliging inschakelen voorkomt verkeerd toegepaste maatregelen.

DVT Beveiliging ontwerpt en installeert elektronische beveiligingssystemen die zijn afgestemd op alle eisen en omgevingsfactoren. Wij gebruiken betrouwbare apparatuur en doordachte technieken om daarmee een sluitend elektronisch beveiligingssysteem te creëren. Uitgangspunt is dat het totale systeem probleemloos, veilig en gebruiksvriendelijk is en blijft.

Wij zijn een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.CCV012BLAUW

Twitter