Contactgegevens

Een brandmeldsysteem van een A-merk doet wat een installateur of eindgebruiker beoogt: betrouwbaar signaleren en aansturen, in elke omgeving. En het is eenvoudig aan te leggen, te onderhouden en te bedienen.

Brandbeveiliging maar dan eenvoudiger
U kunt een ruimte of gebouw op een simpele en betrouwbare manier tegen brand beveiligen Een brandmeldinstallatie aanleggen of onderhouden is immers complex. Het vereist kennis van normen, systemen en organisaties, maar bijvoorbeeld ook van projecteren en certificeren. Bovendien is niet elk(e) ruimte of gebouw hetzelfde en verandert de ruimtelijke functie of indeling wel eens. Met intelligente brandmeldsystemen wordt brandbeveiliging een stuk makkelijker.

Maatwerk
Een brandmeldsysteem kan schade door brand voorkomen en beperken. Zowel schade aan mens, dier en milieu als schade aan gebouwen en inventaris. Naast een brand ontdekken, lokaliseren en alarmeren kan een brandmeldsysteem ook andere installaties aansturen. Zo’n complete brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie moet dan wel betrouwbaar en op maat zijn ingericht. Dankzij de intelligente brandmeldsystemen is er voor elke situatie een oplossing.

 

 

Twitter